Usluge

Deutsches Kaffee

Fashion Park Outlet Centar će za vikend zamirisati na najfinije nemačke kolače i kafu. Ako ste ipak više raspoloženi za hladno pivo i originalnu Frankfurtsku viršlu, i to vam stoji na raspolaganju.

Restoran Giardino

Ponuda naše kuhinje je internacionalna, sa velikim izborom italijanskih jela. Dok pravite pauzu od kupovine, naš kuvar će za Vas pripremiti vrhunske specijalitete koji će zadovoljiti želje iskusnih gurmana.

Preporuka

Ovog meseca, naš šef kuhinje vam preporučuje svinjski file u mantilu od slanine.


Tapas Bar

Tapas Bar, otvoren je 25.oktobra 2010.god u Novom Sadu i posle nekoliko uspešnih godina poslovanja i kraće pauze, nastavlja svoj rad u okviru „Fashion Park Outlet“ u Inđiji. Baziran na principu „finger food“ –a, zadovoljava ukuse ljubitelja španske kuhinje, koja je upotpunjena Vojvođanskim specijalitetima i kuvanim jelima.

Žirafica Park igraonici

Igraonica u Fashion Park Outletu je opet otvorena! Proslavite rođendan svojih mališana u Žirafica Park igraonici, ili prošetajte i uživajte u kupovini, dok o vašoj deci brinu vrhunski vaspitači!

Menjačnica Panter

Menjačnica Panter se bavi menjačkim poslovima preko 20 godina (od 1990. godine), tokom kojih je svojom sigurnom i proverenom uslugom stekla brojnu klijentelu.
Godine 2000. postajemo ovlašćena menjačnica Narodne banke Srbije. Vremenom smo razvili posao tako

Preporuka

Dobro došli u menjačnicu Panter. Naša usluga je brza, sigurna, bezbedna i povoljna!

  • Adidas outlet


    Dragi posetioci, 
    Tokom renoviranja, deo asortimana adidas objekta biće dostupan u Reebok prodavnici

  • Leto i dalje traje


    Leto i dalje traje! 
    Posetite outlet prodavnice Fashion Company u Inđiji

 

TRENUTNE AKCIJE NAŠIH PRODAVNICA