Usluge


Restoran Giardino

Ponuda naše kuhinje je internacionalna, sa velikim izborom italijanskih jela. Dok pravite pauzu od kupovine, naš kuvar će za Vas pripremiti vrhunske specijalitete koji će zadovoljiti želje iskusnih gurmana.

Preporuka

Ovog meseca, naš šef kuhinje vam preporučuje svinjski file u mantilu od slanine.


Tapas Bar

Tapas Bar, otvoren je 25.oktobra 2010.god u Novom Sadu i posle nekoliko uspešnih godina poslovanja i kraće pauze, nastavlja svoj rad u okviru „Fashion Park Outlet“ u Inđiji. Baziran na principu „finger food“ –a, zadovoljava ukuse ljubitelja španske kuhinje, koja je upotpunjena Vojvođanskim specijalitetima i kuvanim jelima.

Menjačnica Panter

Menjačnica Panter se bavi menjačkim poslovima preko 20 godina (od 1990. godine), tokom kojih je svojom sigurnom i proverenom uslugom stekla brojnu klijentelu.
Godine 2000. postajemo ovlašćena menjačnica Narodne banke Srbije. Vremenom smo razvili posao tako

Preporuka

Dobro došli u menjačnicu Panter. Naša usluga je brza, sigurna, bezbedna i povoljna!

Restoran Grizzly gastro pub

Naša priča o ugostiteljstvu počinje još u 90’ godinama, svoje putovanje kroz gastro svet smo krunisali otvaranjem novog koncepta koji asocira na umetnost pripreme mesa i brižljivo balansiranje sastojaka za jedinstven ukus i užitak. Gastronomska priča se vrti oko jela od mesa, testa i sveže izabranih lokalnih namirnica.


 

TRENUTNE AKCIJE NAŠIH PRODAVNICA