Usluge

Restoran Laguna

Reastoran Laguna je smešten na samom ulazu Fashion Park Centar Inđija u lokalu broj 3. U prelepom ambijentu restorana i bašte, dođite da uživate u našoj ponudi koja se sastoji od divno spremljenih ukusnih jela, domaćih ručno rađenih kolača, najkvalitetnijih kafa i velikim izborom pića. Naše ljubazno osoblje je tu da Vam vreme provedeno kod nas učini što prijatnijim.

Restoran Giardino

Ponuda naše kuhinje je internacionalna, sa velikim izborom italijanskih jela. Dok pravite pauzu od kupovine, naš kuvar će za Vas pripremiti vrhunske specijalitete koji će zadovoljiti želje iskusnih gurmana.

Preporuka

Ovog meseca, naš šef kuhinje vam preporučuje svinjski file u mantilu od slanine.


Tapas Bar

Tapas Bar, otvoren je 25.oktobra 2010.god u Novom Sadu i posle nekoliko uspešnih godina poslovanja i kraće pauze, nastavlja svoj rad u okviru „Fashion Park Outlet“ u Inđiji.
Baziran na principu „finger food“ –a, zadovoljav

Žirafica Park igraonici

Igraonica u Fashion Park Outletu je opet otvorena! Proslavite rođendan svojih mališana u Žirafica Park igraonici, ili prošetajte i uživajte u kupovini, dok o vašoj deci brinu vrhunski vaspitači!

Menjačnica Panter

Menjačnica Panter se bavi menjačkim poslovima preko 20 godina (od 1990. godine), tokom kojih je svojom sigurnom i proverenom uslugom stekla brojnu klijentelu.
Godine 2000. postajemo ovlašćena menjačnica Narodne banke Srbije. Vremenom smo razvili posao tako

Preporuka

Dobro došli u menjačnicu Panter. Naša usluga je brza, sigurna, bezbedna i povoljna!

 

TRENUTNE AKCIJE NAŠIH PRODAVNICA